© Powered by SiteSpirit

 
logo.png


Amsterdam Watch Company

In het centrum van Amsterdam vindt u een exclusieve vintage horlogewinkel, Amsterdam Watch Company. AWCo is gespecialiseerd in premium vintage horloges van merken als Rolex, Omega, Jaeger LeCoultre, Cartier en Patek Philippe. De winkel is begonnen door Roel van den Haak en Toesja de Vries. Beiden doorliepen met succes de horlogemakersopleiding in Hoorn en zijn gepassioneerd horlogeliefhebber. Ze begonnen de winkel in 2001 in een klein pand in de Hartenstraat, gelegen in het winkelgebied 'De Negen Straatjes' te Amsterdam. En in 2008 zijn zij verhuisd naar een groter pand in de Reestraat, slechts 150 meter verder van de oude winkel.

Bij AWCo restaureren wij de vintage polshorloges grotendeels zelf en verkopen we deze met passie. Grotendeels zijn deze afkomstig uit de jaren vijftig tot en met de jaren zeventig.

Naast verkoop, reparatie en taxatie van vintage horloges zijn wij trots dealer van diverse Nederlands horlogemakers: Christiaan van der Klaauw, van der Gang en Roland Oostwegel.

Bovendien zijn wij officieel dealer van de Duitse prachtmerken D. Dornblüth (exclusief voor Nederland) en een klein Italiaans-Zwitsers duikmerk Squale waar wij vaak gelimiteerde uitgaves voor maken. En natuurlijk voor een nieuwe horlogeband in bijna alle kleuren en maten, is er een ruime sortering voorradig, en bent u ook van harte welkom.

Meer weten? U bent van harte welkom in de Reestraat 3!


AWCo_Beeldmerk_Liggend_RGB.jpg

Toesja van_den_Haak

Toesja.jpg

Toesja van den Haak

Adres
Reestraat 3
1016 DM  Amsterdam

Telefoon
020-3892789
06-50281092

E-mail
info@awco.nl

Website
www.awco.nl


linkedin.png
facebook.jpg

Dokter W. Nijestraat 34 - 2064 XC Spaarndam - info@ondernemersspaarndam.nl