© Powered by SiteSpirit

 
logo.png


Fysiotherapie en Fitness Spaarndam

Fysiotherapie Spaarndam

Fysiotherapie Spaarndam is reeds 7 jaar gevestigd in Spaarndam en wordt sinds 01-01-2014 gerund door Nanda van der Linde. Samen met Sander Wichers en Nathalie Pasma wordt het fysiotherapeutische team gevormd.

Bij Fysiotherapie Spaarndam kunt u terecht met allerlei soorten lichamelijke klachten, met of zonder verwijzing van uw huisarts. De praktijk is gespecialiseerd in heup- en knierevalidatie, Dry Needling, Lage rugklachten (acuut en chronisch), sportspecifieke klachten (spierscheuringen, tenniselleboog etc.), Dynamic Tapen, Hart en vaat revalidatie. Daarnaast komen we ook bij de minder mobiele spaarndammer aan huis om behandelingen te verzorgen.
Fysiotherapie Spaarndam stelt de patiënt centraal en levert zo compleet mogelijke zorg. Dit betekent dat wij overleggen met huisartsen, thuiszorg personeel en specialisten in het ziekenhuis om te zorgen dat alles goed verloopt.
Wij hebben geen wachtlijst en bij acute klachten zorgen we er voor dat u dezelfde dag nog gezien kan worden.
Stagiaires

Fysiotherapie Spaarndam leidt stagiaires op van de opleiding fysiotherapie van de Hogeschool van Amsterdam. Er wordt altijd aan u gevraagd of u bezwaar heeft dat de stagiaires meekijken en/of handelingen verrichten.

Fitness Spaarndam

Fitness Spaarndam heeft een diversiteit aan cardio-apparaten en krachtapparatuur en biedt ook de mogelijkheid om mee te doen met verschillende groepslessen/activiteiten. De kracht van Fitness Spaarndam is de gezelligheid en ongedwongenheid tijdens het sporten en dat er altijd wel iemand is die je kent.

Abonnementen

€ 25,- onbeperkt sporten (deelname aan groepslessen inbegrepen)
€ 50,- 10-rittenkaart

Daarnaast bieden wij verschillende kortingsmogelijkheden aan families, bedrijven en sportteams. Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.
U betaalt eenmalig €15,- inschrijfgeld en wij hanteren geen opzegtermijn.

Trainen

Heeft u nog niet veel ervaring met fitness? Dan kunt u altijd een afspraak maken met één van de medewerkers om een rondleiding en uitleg te krijgen. Een standaard trainingsschema behoort ook tot de mogelijkheden. We zijn natuurlijk ook altijd bereid om u een handje te helpen tijdens het trainen, schiet ons even aan als u ons ziet.
Wilt u toch een op maat gemaakt trainingsschema, vraag dan een healthcheck aan. Een healthcheck bestaat uit een vragenlijst, een aantal fysieke testen en het opstellen van uw trainingsdoelen. Aan de hand van deze gegevens maken wij een specifiek trainingsschema. Een healtcheck kunt u ook doen als u geen lid bent, maar wel een indruk wilt krijgen van uw lichamelijke gesteldheid.

Openingstijden Fysiotherapie en Fitness

Maandag t/m Vrijdag 09.00 – 21.00
Zaterdag 10.00 – 13.00


Fysiotherapie_Spaarndam.jpg

Fitness_Spaarndam.jpg


Nanda van_der_Linde

Foto_Nanda_van_der_Linde.png

Nanda van der Linde

Adres
Ringweg 36
2064 KK Spaarndam

Telefoon
023-5371755

E-mail
info@fysiotherapiespaarndam.nl

Website
www.fysiotherapiespaarndam.nl
Dokter W. Nijestraat 34 - 2064 XC Spaarndam - info@ondernemersspaarndam.nl