© Powered by SiteSpirit

 
logo.png


The Travel Club

U hoeft geen tijd meer vrij te maken om naar het reisbureau te gaan of uren te surfen op internet. Ik maak tijd voor u! Ik verzorg deskundig reisadvies voor particulieren en bedrijven. Dit kan per email, telefonisch of op afspraak bij uw thuis of op kantoor. Op het tijdstip dat u schikt; overdag, 's avonds en in het weekend. Met elkaar bespreken we uw wensen om een passend reisvoorstel te maken. Daarbij zijn de meest uiteenlopende bestemmingen mogelijk.

Voor al uw vakanties kunt u bij mij terecht; vlieg-, bus- en autoreizen, verre reizen, rondreizen, stedentrips, huwelijksreizen, cruises, vliegtickets maar ook reizen geheel op maat. Daarnaast verzorg ik ook uw verzekeringen, autohuur, vervoer van en naar de luchthaven, en meer.  Reisgidsen en reisbescheiden bring ik graag bij u thuis. U geeft aan wat u wilt, ik regel het hele pakket mét de service die u van een persoonlijk reisadviseur mag verwachten. Deze service kost u niets extra!

Been there, done that
Al sinds jaar en dag is reizen mijn passie, grootste hobby en één van de leukste gespreks onderwerpen. Maar ook mijn werk. Zo heb ik regelmatig het vliegtuig, de koffer of backpack gepakt en de wereld rondgereisd voor zowel zakelijk als prive. Een greep uit mijn mooiste reiservaringen; op safari door meerdere Afrikaanse landen, luieren op Zanzibar, cruisen door de USA met een foute cabrio, vele Aziatische landen doorgereisd zoals Indonesiё, Thailand, Maleisiё, Laos, Cambodja en Vietnam. De gebaande en ongebaande paden van Portugal, Italiё, Frankrijk en andere Europese landen ontdekt, chillen op de Antillen, Jamaica en Mexico. Met huskyhonden en sneeuwscooter de wildernis van Lapland in en ga zo nog maar even door. Ik adviseer graag uit eigen ervaring, dus zal ik mijn reiservaring uit blijven breiden met studiereizen, indspectiereizen en vakanties.

Ook de reiskriebels gekregen?
Bel of mail gerust uw wensen of maak een afspraak. Ik sta overdag, 's avonds en in het weekend voor u klaar. U hoeft nergens meer naar om te kijken, ik neem alle zorgen uit handen.

Deze service kost u overigens niets meer dan wanneer u een reis boekt via het internet of bij een reisbureau. Sterker nog, vaak is het zelfs goedkoper aangezien The Travel Club total onafhankelijk en objectief is.

The Travel Club is aangesloten bij de ANVR en SGR zodat financiёle zekerheid van al uw reizen gewaarborgd is.   

Logo The Travel Club.jpg


Dokter W. Nijestraat 34 - 2064 XC Spaarndam - info@ondernemersspaarndam.nl