© Powered by SiteSpirit

 
logo.png


Café Spaarndam

Sinds 1571 zit aan de Westkolk in Spaarndam een café met de toepasselijke naam: Café Spaarndam. Vroeger toen de kolk nog actief dienst deed als sluis, nuttigde menig schipper tussen het schutten door een borreltje. Tegenwoordig zijn het vooral fietsers en wandelaars die het cafe gebruiken als rustpunt. In de avonden is het altijd erg gezellig in het Café. Je kunt er een potje biljarten, darten of schaken. Op de plank staan nog meer gezelschapsspellen voor de lange avonden.

Bed and Breakfast Spaarndam
Gevestigd boven het oudste café van Spaarndam (sinds 1571) vindt u vier heerlijke kamers voor een kort of langer verblijf. DE uitvalsbasis voor een bezoek aan het strand, een dagje golfen in Spaarnwoude of een bezoek aan Haarlem of Amsterdam. Ook voor evenementen als Dance Valley en Dutch Valley zijn wij de ideale overnachting.

Een overzicht van onze kamers;
- De Hansje Brinker kamer is de kleinste van alle kamers, vernoemd naar de heldhaftige knaap die in zijn eentje Spaarndam redde van een overstroming. Een rustige kamer op de bovenste verdieping.
- De Balkkamer dankt zijn naam aan het kleine ophaalbruggetje op de Kolk. Een gezellige kamer met uiteraard zicht op "oude Balk".
- Claes van Kieten was de reus van Spaarnwoude. De kamer met deze naam is ruim,  en sfeervol ingericht.
- De Telescoopsuite is de grootste van onze kamers en biedt een prachtig zicht op de Kolk. De telescoop die er staat is een erfstuk van het oude logement aan de Oostkolk.

logo-Cafe Spaarndam.png


Léon van_Lieshout

foto Leon van Lieshout.jpg

Léon van Lieshout

Adres
Westkolk 10
2063 JR Spaarndam

Telefoon
023- 5371865

E-mail
info@cafespaarndam.nl

Website
www.cafespaarndam.nl


facebook.jpg

Dokter W. Nijestraat 34 - 2064 XC Spaarndam - info@ondernemersspaarndam.nl