© Powered by SiteSpirit

 
logo.png


De Zoete Inval

groepsfoto De Zoete Inval.jpg

Al jarenlang is De Zoete Inval een ideale locatie voor een heerlijke lunch of diner, maar ook voor bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten, zakelijke bijeenkomsten, hotelovernachtingen, bowlen en outdoor activiteiten.

Restaurant
In ons moderne restaurant kunt u heerlijk dineren met 2 personen, maar ook met een gezelschap tot 25 personen. Onze menukaart is zeer gevarieerd en regelmatig worden de gerechten op deze kaart aangepast.

Grillrestaurant
Voor een gezellige fondue, plaatgrill of Bolle Jaap. U bereidt hierbij uw vlees en toebehoren zelf aan tafel onder het genot van een drankje met uw partner, vrienden, familie of collega's.

Bowling
In onze bowling kunnen jong en oud zich vermaken op onze bowlingbanen. Er zijn een sfeervol restaurant en bar aanwezig waar u uitstekend terecht kunt voor een hapje en een drankje. Tevens kunnen wij u diverse arrangementen aanbieden in combinatie met bowlen.

Bruiloftsarrangementen
De Zoete Inval is een perfecte locatie voor een compleet verzorgde bruiloft. Onze locatie heeft verschillende zalen met ieder haar eigen uitstraling. Een feestelijke ambiance tezamen met gastvrije bediening, een goed glas en heerlijke hapjes zullen zorgen voor een onvergetelijke dag.

Zakelijke bijeenkomsten
Voor zakelijke bijeenkomsten kunt u bij ons ook prima terecht. Wij bieden u alle mogelijkheden om uw vergadering, conferentie of training tot een succes te maken.

Hotel
Bij De Zoete Inval  kunt u heerlijk blijven overnachten in ons 4**** hotel. Ons hotel bestaat uit 53 moderne en comfortabele hotelkamers en 4 bruidssuites. De gehele accommodatie is voorzien van draadloos internet, waar onze hotelgasten gebruik van mogen maken. Gasten kunnen gratis parkeren op het ruime parkeerterrein. De gezellige sfeer en persoonlijke gastvrijheid zorgen ervoor dat u verzekerd bent van een aangenaam verblijf!

Catering
Wij beschikken over faciliteiten om uw huis of bedrijf tot een echte feestlocatie te maken. U kunt hierbij gebruik maken van onze cateringservice die geheel naar uw specifieke wensen ingevuld kan worden.

Outdoor activiteiten
Bent u op zoek naar een leuk personeelsfeest of een actieve dag met vrienden en/of familie? Wij hebben diverse arrangementen voor u samengesteld in combinatie met een solextour, boerengolf of FOOTgolf.


Logo De Zoete Inval.png

Frans Wempe

foto_Frans_Wempe.jpg

Frans Wempe

Adres
Haarlemmerstraatweg 183
2065 AE Haarlemmerliede

Telefoon
023 - 543 33 33

E-mail
receptie@zoete-inval.nl

Website
www.zoete-inval.nl
www.rijsolex.nl


twitter.png
facebook.jpg

Dokter W. Nijestraat 34 - 2064 XC Spaarndam - info@ondernemersspaarndam.nl