© Powered by SiteSpirit

 
logo.png


Adviesbureau Modest

De vennoten van Adviesbureau Modest zijn Marian Oosterveer en Doris Steffan.

Beide vennoten hebben veel ervaring op diverse terreinen van de sociale zekerheid. Ze bezochten duizenden bedrijven en zijn thuis in de bedrijfstak eigen regelingen. Als docent zijn ze verbonden aan hét opleidingsinstituut sociale zekerheid SOSV. Daarnaast zijn zij fiscaal adviseur en geregistreerd assurantietussenpersoon. Modest is een jong bedrijf met ruim 55 jaar ervaring in huis. Dus wel en niet groen.


Wilt u als bedrijf minder betalen?

Wij realiseren subsidies, belastingverminderingen, premierestituties en verzekeringsclaims. In veel gevallen op basis van no cure no pay en dat levert de klant geld op!

Sociale verzekeringen maken plaats voor kleine lettertjes van particuliere verzekeringen. De verplichtingen Poortwachter nemen toe en subsidies zijn altijd voor anderen. Van administratieve lastenverlichting valt bij de loonheffingen nog niets te merken.

Benut u de mogelijkheden om minder te betalen wel optimaal?

Het vinden van mogelijkheden is namelijk de kern van onze activiteiten. Zodat u bijvoorbeeld minder premie gaat betalen. Wij focussen op het oplossen van problemen en zetten kosten om in baten.

Voor ondernemers met personeel bedenken wij passende oplossingen voor problemen. Daarnaast gaan we actief op zoek naar mogelijkheden om geld te krijgen of te besparen.
Onze kennis en ervaring op het gebied van de sociale zekerheid, belastingen en verzekeringen bespaart u ook tijd. Veel tijd. Die tijd kunt u beter benutten voor uw eigen vakmanschap. Modest geeft u de zekerheid dat u de juiste keuzes maakt en zorgt dat u niet teveel betaalt. De rechtstreekse samenwerking met ondernemers vormt verreweg onze grootste klantengroep. Wij adviseren van de startende ondernemer zonder personeel tot de zeer grote ondernemingen met honderden personeelsleden. Deze variatie in werkzaamheden houdt ons scherp op alle facetten van onze dienstverlening en juist door de bundeling van deze kennis, kunt u veel voordeel behalen. Wij kijken 'met een andere bril' naar uw onderneming. In de praktijk blijkt ook dat veel bedrijven zich langdurig aan ons binden.

Ook ondersteunt Modest accountants- en administratiekantoren.
Veel bedrijven laten beslissingen over aan de externe accountant of administrateur. Als het niet direct op uw dagelijks terrein ligt, dan is uitbesteden een goed idee. Een controle onderzoek door Modest kan echter geen kwaad en doet aan de relatie tussen de onderneming en de accountant geen afbreuk. Voor diverse kantoren hebben wij de bestaande 'koudwatervrees' kunnen wegnemen. Op het gebied van sociale zekerheid zijn wij thuis als geen ander. Daarom levert een dergelijke samenwerking altijd voordeel op voor de klant en dat moet immers ook de insteek zijn van de accountant of administrateur! Wij ondersteunen in het oplossen van complexe vraagstukken, fungeren als klankbord en vraagbaak, zodat het accountants- of administratiekantoor zich profileert als proactief adviseur met een deskundige dienstverlening.

Ons motto:
Modest is meedenken, oplossen en besparen.

logo-modest.jpg


Marian Oosterveer

foto_marian_Oosterveer.jpg

Marian Oosterveer

Adres
Overtoom 42
1551 PA Westzaan

Telefoon
075-6704429
06-23930925

E-mail
info@advies-modest.nl

Website
www.advies-modest.nl

Modest teveel belasting.jpg

linkedin.png

Dokter W. Nijestraat 34 - 2064 XC Spaarndam - info@ondernemersspaarndam.nl