© Powered by SiteSpirit

 
logo.png


Droompark Buitenhuizen

Het vakantiegevoel hangt in de lucht rond en op DroomPark Buitenhuizen.
Dit recreatiepark ligt midden in het weelderige natuur- en recreatiegebied Spaarnwoude. U kunt hier zwemmen, kanoën, skiën, golfen, paardrijden en nog veel meer.
DroomPark Buitenhuizen biedt plaats aan circa 200 luxe, zeer comfortabele 'buitenhuizen' en heeft een apart kampeergedeelte met een groot aantal royale kampeerplekken. Het park ligt pal naast het grootste golfterrein van Europa (66 holes). Interessante historische steden zijn vlakbij. De stranden van Zandvoort, IJmuiden en Wijk aan Zee zijn op fietsafstand.

Kamperen
DroomPark Buitenhuizen
beschikt over een geweldig campinggedeelte dat vrijwel direct aan een breed zandstrand ligt. Het campinggedeelte is ingedeeld in fraaie kampeerweiden, omsloten door een zeer gevarieerde bebossing. De ruime, beschutte kampeerplaatsen zijn maar liefst 120 m2 groot. De normale kampeerplaatsen beschikken over een eigen stroom-aansluiting van 6 ampère en een gedeeld watertappunt welke verspreid staan over de velden. De kampeerplaatsen de Luxe zijn zelfs voorzien van een stroomaansluiting van 16 ampère, een eigen tv-aansluiting en een eigen watertappunt en waterafvoer op de plaats.

Verhuur accommodaties
- Chalet
- Bungalow
- Kampeerplek

Recreatie makelaardij
DroomPark Buitenhuizen biedt u een veelheid aan sportieve en gezellige recreatiemogelijkheden. Deze locatie is een zeer aantrekkelijke plek om een EIGEN vakantiebungalow te hebben. En dat kan! Op DroomPark Buitenhuizen zijn meerdere typen vakantie- bungalows te koop in meerdere prijsklassen. Deze luxe recreatie-objecten zijn uw aandacht meer dan waard. Als interessante belegging en als investeringsmogelijkheid en/ of als heerlijke plek voor eigen recreatieplezier.Teun Jansen, Park Manager van 3  DroomParken in Noord-Holland. Eigenaar van diverse horecazaken en eigenaar van een tuinonderhoudsbedrijf

Logo Buitenhuizen .jpg


Teun Jansen

teun.png

Teun Jansen

Adres
Buitenhuizerweg 2
1981 LK Velsen Zuid

Telefoon
023 - 5383726
06-549023488

E-mail
buitenhuizen@droomparken.nl

Website

www.droomparkbuitenhuizen.nl


twitter.png
linkedin.png
facebook.jpg

Dokter W. Nijestraat 34 - 2064 XC Spaarndam - info@ondernemersspaarndam.nl