© Powered by SiteSpirit

 
logo.png


Dynamique

Watersport- en buitensportcentrum Dynamique voor; "Puur plezier"

Bent u op zoek naar een dag of weekend vol inspannende en ontspannende activiteiten? Dan bent u bij Dynamique in Spaarndam op de juiste plek. Wij zijn met hart en ziel aan het werk op onze droomplek aan het water. Ieder jaar proberen wij weer nieuwe aantrekkelijke programma's en activiteiten te organiseren, gericht op een breed publiek.  Samen leuke dingen doen, op en rondom het water dat is het doel. En of u nou met een groep wilt komen of alleen u bent in beide gevallen van harte welkom.

Sinds 1998 is Dynamique actief in het Recreatiegebied Spaarnwoude. En sinds 2007 opereren wij vanuit ons eigen Watersport- en buitensportcentrum te Spaarndam, gelegen aan het water 'de Mooie Nel'. Onze werkzaamheden zijn te verdelen over zes nauw met elkaar verweven productgroepen;
Buitensportcentrum Dynamique; onze uitvalsbasis voor de meeste programma's en activiteiten.

Watersportcentrum Dynamique; ieder weekend bent u welkom en kunt u diverse      watersport activiteiten bij ons beoefenen, zowel individueel als in een groep

Sportieve Evenementen; we zijn gespecialiseerd in outdoor en adventure activiteiten voor groepen tot ca. 500 personen

Teamtrainingen; voor zowel bedrijfsleven als overheid

De Spaarneboot; voor sloepverhuur, boottochten en rondvaarten in en rondom Haarlem

Vakantiekampen;  zeil- windsurf en klimkampen voor actieve kids van 8 16 jaar.

Wij streven ernaar met ons enthousiaste team een betrouwbare partner te zijn voor al onze klanten, zowel groot als klein. Door ons brede aanbod kunnen wij uw evenement, training, vergadering, boottocht of vakantiekamp van begin tot einde, met alles erop en eraan organiseren. Onze jarenlange ervaring en toewijding garanderen u een kwalitatief goed product waar met hart en ziel aan gewerkt wordt.

Onze visie

Met relatief eenvoudige middelen een optimaal resultaat behalen. Bij voorkeur in de buitenlucht, ongemotoriseerd en ongedwongen met elkaar leuke dingen doen. De meeste van onze activiteiten zijn gericht op teamwerk.

Maatschappelijk ondernemerschap

Hoe geven wij inhoud aan maatschappelijk ondernemerschap?

Als lokaal bedrijf zijn wij actief betrokken bij diverse activiteiten in het dorp Spaarndam. Onder andere de drie basisscholen, de Feestweek commissie, de Koninginnedag commissie en de Sinterklaas commissie kunnen regelmatig op onze steun rekenen.

Verder doen wij al enkele jaren mee aan de "Beursvloer Haarlem". Een initiatief van de VWC Haarlem (vrijwilligers centrale). Op de beursvloer worden maatschappelijke organisaties met een hulpvraag gekoppeld aan organisaties en bedrijven die op vrijwillige basis deze hulpvraag willen beantwoorden. Zo hebben wij de afgelopen jaren de volgende organisaties kunnen helpen; Stichting SHDH, Anton Pieckhofje, Stichting Home Start en het RIBW (team catch it).

logo_dynamique.png


Quirijn Dalhuisen

Quirijn.png

Quirijn Dalhuisen

Adres
Spaarndammerdijk 85
2063 JW  Spaarndam

Telefoon
023-5450004
06-22947795

E-mail
info@dynamique.org

Website
www.dynamique.org
www.watersportcentrumdynamique.org


linkedin.png
facebook.jpg

Dokter W. Nijestraat 34 - 2064 XC Spaarndam - info@ondernemersspaarndam.nl