© Powered by SiteSpirit

 
logo.png


ActionPlanet

In&outdoor activiteiten bij ActionPlanet

Landelijk gelegen in het prachtige recreatiegebied Spaarnwoude en toch op steenworp afstand van Amsterdam en Haarlem. Dé perfecte plek en alle faciliteiten die nodig zijn om invulling te geven aan uw bedrijfs- of teamuitje, vergadering of familiefeest.

Met onze unieke outdoor offroadlocatie en ons team van professionele en enthousiaste collega's maken wij van uw uitje een unieke belevenis. In deze uitdagende tijden is aandacht voor uw collega's een goede investering in uw bedrijf. En dé manier om optimale teamspirit te creëren. Wat is er leuker dan een spannende en uitdagende beleving zoals offroad quadrijden of powerboat varen op de Noordzee, waar de adrenaline door het lichaam giert en waar nog heel lang over nagepraat zal worden. En geeft u de voorkeur aan bewegen op eigen kracht dan hebben we voor u een keuze uit vlotbouwen, boogschieten, kanovaren of een GPS treasure hunt. Of het nu een groep betreft van 10 of 100, onze programma's garanderen een sportieve en avontuurlijke beleving voor ieder individu.

Natuurlijk is het mogelijk om de activiteiten met elkaar te combineren tot een dagvullend programma en gezellig na te praten onder het genot van een hapje en drankje.

Laat u verleiden en maak een keuze voor een of meerdere activiteiten en wij maken een programma op maat voor u.
Een selectie uit onze sportieve uitjes zijn:
Offroad Quad rijden
:
Met onze Quad Experience kun je zelf meemaken hoe spectaculair en uitdagend deze Quads zijn. Voor kinderen is er een Quad hindernissenparcours.
Carver Sensation
:
De Carver One Experience, een unieke rijervaring met een unieke auto bij Action Planet. Je zit in een auto en ook de bediening werkt als in een auto. Maar de Carver voelt als…een motor, of misschien zelfs een vliegtuig. Toch kan iedereen met een rijbewijs B al heel snel genieten van de sensatie die deze droomauto biedt, ver weg van de wereld en alle zorgen. Haar sportieve motor bereikt met gemak een topsnelheid van 185 km/uur. Maar snelheid op de rechte stukken is niet het enige dat telt.
Hummer Experience
:
De slogan van Hummer is "Like nothing Else". Beleef deze droomauto bij Action Planet.  Bovendien krijg je als rijder weinig tijd om te wennen want al heel snel sta je voor de eerste opdracht. Dan merk je pas hoe overweldigend de kracht van deze droomauto is en hoe subtiel je deze in kunt zetten om schier onbedwingbare hindernissen kinderlijk eenvoudig te overwinnen. Op onze Offroad locatie in recreatiegebied Spaarnwoude vindt u alles wat offroad rijden spannend maakt. Zoals zand, modder, heuvels, afdalingen …
Teambuilding:
Beleef inspirerende Teambuilding Activiteiten bij ActionPlanet in de mooie natuur. Tijdens onze Zeskamp Expeditie ActionPlanet is communiceren, motiveren en vindingrijkheid van belang. Het ultieme uitje om elkaar beter te leren kennen samen te werken.

logo_ActionPlanet.jpg


Ineke van_der_Geest

foto_ineke_vd_Geest.jpg

Ineke van der Geest

Adres
Laaglandersluisweg 12
Velsen-Zuid

Telefoon
023 - 5392650

E-mail
info@actionplanet.nl

Website
www.actionplanet.nl


linkedin.png
facebook.jpg

Dokter W. Nijestraat 34 - 2064 XC Spaarndam - info@ondernemersspaarndam.nl