© Powered by SiteSpirit

 
logo.png


Molenaar Haarlem b.v.

Wij zijn een verhuurbedrijf van rijplaten, azobé kraanschotten, loopschotten en spoorbiels; gespecialiseerd in het zelf transporteren en plaatsen van onze producten, ten behoeve van de meest uiteenlopende toepassingen.

Wij verzorgen jaarlijks een aantal grote projecten en evenementen naar volle tevredenheid; bedienen vaste klanten het hele jaar rond ( incl. 24-uurs service bij noodgevallen ) en focussen ons daarnaast op de 'korte werkzaamheden'.

Daarbij moet u denken aan het zowel 's ochtends als einde werkzaamheden stipt op tijd zijn, om bijv. met behulp van rijplaten een tijdelijke kraanopstelplaats te creëren en weer te verwijderen, op de door onze opdrachtgevers gewenste locaties.

Transport
Wij beschikken over volledig uitgeruste gespecialiseerde voertuigen, van meer-assige meesturende bakwagens met maximaal laadvermogen, tot een 3-assige motorwagen voor locaties met weinig maneuvreerruimte. Al onze voertuigen zijn uitgerust met een laad –en los, -of overslagkraan achterop de wagen, en zijn voorzien van een zelfrijdend systeem vanaf de kraan.

Verkoop
Op ons terrein in Haarlemmerliede hebben wij een verkoopafdeling met o.a. een ruime sortering agrarisch rondhout, het zwaardere balkhout ; nieuwe eiken, -grenen, -en azobé bielsen (o.a. nieuw en gebruikt) en een bescheiden sortering planken, gegalvaniseerde golfplaten en verf en teerproducten.

De ambitie van Molenaar Haarlem b.v. is haar relaties de optimale oplossing op het gebied van transport en/of logistiek te leveren op efficiënte, effectieve, veilige en vriendelijke wijze.


24-uurs service bij noodgevallen !

logo2_molenaar_haarlem.png


Dennis Molenaar

foto_Dennis_molenaar.jpg

Dennis Molenaar

Adres
Penningsveer 4
2065 AM Haarlemmerliede

Telefoon
023- 5327581

E-mail
Info@molenaarhaarlem.nl

Website
www.molenaarhaarlem.nl


VCA 2008/5.1 gecertificeerd

Logo_VCA.jpg

Dokter W. Nijestraat 34 - 2064 XC Spaarndam - info@ondernemersspaarndam.nl