© Powered by SiteSpirit

 
logo.png


Villa Westend

Een verfrissende en trendy horecalocatie met een scala aan mogelijkheden; dat is in een notendop waar Villa Westend voor staat. Een snelle lunch of een gezellig familiediner, een heerlijke Prosecco op het terras, loungen op het strand, een groot feest, een ingetogen receptie, bedrijfsborrels, teamuitjes, bruiloftarrangementen, veel is mogelijk aan waterkant van de Westbroekplas aan de rand van Haarlem Noord.

Op slechts 10 minuten rijden van Haarlem centrum ligt Villa Westend in een prachtig groene omgeving aan de Slaperdijkweg richting Spaarndam. In de afgelopen jaren heeft Villa Westend haar eigen plaats verworven binnen het lokale horeca-aanbod. Dagelijks vanaf 10:00 uur staat ons enthousiaste gastgerichte horecateam klaar om haar gasten te verwennen. Een brede doelgroep is welkom: jong en oud, hip & traditioneel; in maatpak of jeans. Met een wisselende menukaart met herkenbare gerechten – van sashimi tot saté - serveren wij voor ieder wat wils. Op ons eigen strand creëren we een zomerse sfeer met beachbedden & vuurkorven en kijkt men langs de verlichte waterfontein naar de "skyline" van Velserbroek.

De rechtervleugel van het pand voorzien van eigen terras biedt ruimte voor feesten en vergaderingen van 10 tot 250 gasten en is zeer flexibel inzetbaar. Verschillende buffeten, BBQ's, walking diners of een High Tea worden dagelijks vers bereid door onze eigen keukenbrigade. Diverse activiteiten zijn in groepsverband te boeken zoals Segway rijden en drakenbootvaren. Regelmatig organiseren we leuke grotere en kleinere events voor onze gasten zoals ons jaarlijkse beachparty Muziek & Meer met bekende bands & DJ's. Graag ontmoeten we u binnenkort bij Villa Westend!

logo_Villa_Westend.jpg


Bob Zandberg

Logo_OVS.jpg

Bob Zandberg

Adres
Westlaan 41
1991 AL Velserbroek

Telefoon
023- 5381878

E-mail
info@villa-westend.nl

Website
www.villa-westend.nl


twitter.png
facebook.jpg

Dokter W. Nijestraat 34 - 2064 XC Spaarndam - info@ondernemersspaarndam.nl