© Powered by SiteSpirit

 
logo.png


Administratiekantoor AK

In 1985 ben ik van school af direct op een financiŽle administratie terecht gekomen. Hierna heb ik mijn PD, MBA gehaald en een cursus gedaan van belastingconsulente. Inmiddels SPD in delen gedaan.

Mijn ambitie is altijd geweest om zelfstandig ondernemer te worden. Met jaren van ervaring hoe alles in de praktijk werkt ben ik uiteindelijk in 2003 zelfstandig ondernemer geworden.
Met kantoorruimte aan huis ben ik begonnen met het verzorgen van de financiŽle administratie van diverse bedrijven.

Als extra dienst kom ik ook bij mijn opdrachtgevers op kantoor om daar ter plekke de financiŽle administratie te doen. Dit kan wekelijks een dag zijn maar ook incidenteel of om tijdelijk een werkplek op te vangen. Door alle jaren heen heb ik gewerkt met diverse boekhoudpakketten. Ik kan werken met King, Unit4, Grote beer, Kleisteen en Exact,  Elsevier belastingen en Business suite van Unit 4. Zelf heb ik Account View als pakket aangeschaft waar ik de divers bedrijfsadministraties op verwerk.

Specialismen:Orde scheppen in een bestaande financiŽle administratie en het weer laten stroomlijnen, beoordelen van de administratieve processen, het opzetten van een administratie, het uiterst nauwkeurig voeren van een subadministratie door het werken met kostenplaatsen of projecten, personeelszaken, salarisadministratie, het helpen van startende ondernemers, fiscaal advies voor ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf, kosten van uw bedrijf controleren en zorgen dat u weet hoe u uw onderneming moet sturen voor optimaal resultaat!

Samengevat:Tegen een aantrekkelijk tarief uw boekhouding laten verzorgen, btw aangifte, loonadministratie, jaarrapport, vpb aangifte, aangifte inkomstenbelasting. Alle mogelijkheden zijn aanwezig voor uw eenmanszaak, VOF of BV.

Neemt u gerust contact op om kennis te maken, in een persoonlijk gesprek is alles beter toe te lichten.

logo_administratiekantoor Kraaijenbosch.jpg


Anita Kraaijenbosch

anita.png

Anita Kraaijenbosch

Adres
Van Meeuwenstraat 38
2064 LE Spaarndam

Telefoon
023-5382613
06-14574412

E-mail
abm.kraaijenbosch@quicknet.nl

Website
www.anitakraaijenbosch.nl


linkedin.png

Dokter W. Nijestraat 34 - 2064 XC Spaarndam - info@ondernemersspaarndam.nl