© Powered by SiteSpirit

 
logo.png


Bouw en aannemingsbedrijf Wempe

Sinds 2006 wonen en werken wij op de boerderij genaamd 'Zeelandia', gelegen in de z.g. Houtrakpolder.

In de grote schuur die achter het huis staat hebben wij destijds het bouw- en aannemingsbedrijf gevestigd. Deze hebben we omgebouwd tot kantoor, kantine en een ruime timmer- en machinale werkplaats met houtbewerkingsmachines.

Met deze werkplaats hebben wij de gelegenheid om bijvoorbeeld prefab dakkapellen, houten trappen en kozijnen op maat te maken.
Tevens zijn wij hiermee in de gelegenheid snel in te spelen op spoed- en reparatie werkzaamheden welke geen uitstel kunnen hebben in geval van bijvoorbeeld storm- water- of inbraakschade en bij eventuele rotte of slechte delen in het houtwerk tijdens schilderwerkzaamheden.

Verder voeren wij alle (bouw)werkzaamheden uit in de ruimste zin van het woord, of het nu een nieuwbouw of een scheef gewaaide dakpan is u kunt ons altijd bellen. Zo hebben wij een keur aan opdrachtgevers zoals; gemeenten (woningbouwvereniging), laboratoria, rijksgebouwdiensten, verenigingen van eigenaren, (transport)bedrijven, particulieren enz. enz.   Met een team van 4 vaste medewerkers en onze jarenlange relatie met goede, betrouwbare, onderaannemers zijn wij in staat om snel en doeltreffend alle voorkomende werkzaamheden tot een mooi en goed resultaat te maken/brengen.

Logo_Aannemersbedrijf_Wempe.jpg


Nico Wempe

Logo_OVS.jpg

Nico Wempe

Adres
Ringweg 12
2064 KE Spaarndam

Telefoon
023-5389825
06-54358797

E-mail
info@wempebouw.nl

Website
www.wempebouw.nl


Dokter W. Nijestraat 34 - 2064 XC Spaarndam - info@ondernemersspaarndam.nl