© Powered by SiteSpirit

 
logo.png


Bouwens Albert Heijn supermarkten

Albert Heijn Bouwens is een bijzonder familiebedrijf, geleid door inmiddels de derde generatie Bouwens. Samen met een team van hardwerkend en deskundig personeel, leidt Han Bouwens jr. een uniek bedrijf. Van de ruim 850 Albert Heijn supermarkten in Nederland, zijn 200 in eigendom van zelfstandig ondernemers. Albert Heijn Bouwens heeft tot nu toe 2 franchise supermarkten, waarvan 1 in Spaarndam en 1 in Haarlem. In het dorp Spaarndam, gelegen in het recreatiegebied Spaarnwoude tussen Haarlem en Amsterdam, vindt u Albert Heijn Spaarndam langs de Lageweg in een keurig tijdelijk onderkomen. Een ruim gesorteerde supermarkt met een dorps karakter, een werelds aanbod en een grote parkeerplaats. De ontwikkeling (planning per 2014) van een definitieve Albert Heijn vestiging is in volle gang.

Een van de bijzonderheden van onze Spaarndamse AH is dat wij altijd op zondag open zijn van 10:00 tot 20:00 uur.

En op feestdagen zijn wij ook gewoon geopend!
In Haarlem-Noord vindt u onze Albert Heijn sinds 7 december 2011 in Delftwijk, Marsmanplein 222. Een 3 x grotere winkel dan we op de Eksterlaan hadden. Komt u snel kijken, het is prachtig geworden!
Wij zijn dagelijks geopend van 07:00 tot 22:00 uur en op zondag van 12:00 tot 18:00 uur

AHBouwens & JePartner

Verhuur BBQ, kramen, tafels, etc.
Albert Heijn Spaarndam beschikt over 3 gasbarbecues en 4 kolenbarbecues. Deze zijn bij ons te huur of te leen. Daarnaast kunnen wij alle ingrediŽnten verzorgen die uw barbecueavond tot een succes maakt. Vanuit de tijd dat de winkel in Spaarndam nog beschikte over een eigen slagerij maken vaste klanten, scholen, recreanten, clubs en verenigingen al gebruik van de cateringservice en BBQ verhuur. Voor ons is veel bespreekbaar als het gaat om huur of het uitlenen van barbecues en / of onze cateringservice. Naast (gas-) barbecues, beschikken wij ook over marktkramen en een koelaanhanger voor het vervoeren van koude (fris-)dranken, bier, barbecuevlees en alle andere benodigdheden. Als u wilt, kunnen wij vlees- en saladeschalen opmaken. Via de link is het mogelijk om online uw drank- en barbecuebestelling te doen. Naast de mogelijkheden voor een compleet verzorgde barbecue, zijn er ook mogelijkheden voor het bestellen van koude hapjesschalen. Deze bereiden wij met heerlijke producten uit onze delicatessenafdeling van Albert Heijn Spaarndam. Deze service is vooral bedoeld voor grote partijen vanaf 25 personen.

Logo_AlbertHein_Bouwens.jpg

Han Bouwens jr.

han.png

Han Bouwens jr.

Adres
Lageweg 1-b
2064 KZ Spaarndam

Telefoon
023- 5371145

E-mail
han@ahbouwens.nl

Website
www.ahbouwens.nl


facebook.jpg

Dokter W. Nijestraat 34 - 2064 XC Spaarndam - info@ondernemersspaarndam.nl