© Powered by SiteSpirit

 
logo.png


Ledenvoordeel

Als lid kunt u de leden van de Ondernemersvereniging Spaarndam e.o. voordeel bieden door een interessante aanbieding op de site te plaatsen. Wanneer u ook dit wilt, stuur dan een e-mail naar dit adres: info@ondernemersspaarndam.nl
Beat The Box

Logo Beat The Box.jpg

Beste Spaarndamse ondernemer,  

Mijn naam is Jorri van der Aar en sinds januari eigenaar van Beat the Box in Spaarndam (gevestigd op het sportpark van SV Spaarnwoude). Beat the Box is een buitensportschool die zich richt op de begeleiding en technische uitvoering van een beweging. Daarnaast is het heel belangrijk om de progressie in kaart te brengen en samen doelen te stellen. Bij Beat the Box gebeurt dit doormiddel van verschillende testen.   

Steeds meer mensen zien het belang in van hun gezondheid. Sport/Bewegen is essentieel voor een goede gezondheid. Daarnaast is het van groot belang om deze bewegingen uit te voeren op een correcte en verantwoorde manier.   

Naast de groepslessen, kun je bij Beat the Box ook terecht voor: 
- Personal training
- Bedrijfsfitness (eventueel op locatie)
- Sportieve evenementen en activiteiten  

Om een start te maken met de gezonde en sportieve keuze wil ik alle ondernemers een proefles aan bieden om zo kennis te kunnen maken met Beat the Box. In de bijlage vindt je een dagpas om een les te kunnen bijwonen.   

Voor eventuele vragen/interesse kun je voor meer informatie kijken op www.beatthebox.nl of een mail sturen naar info@beatthebox.nl   

Tot snel bij Beat the Box! BE THE BEST, BEAT THE BOX!  


Met vriendelijke groet,  
Jorri van der Aar
Beat the Box
Ringweg 12A Spaarndam
06-42864468
www.beatthebox.nl
 
www.facebook.com/beathebox


Dagpas Beat The Box.jpg

Het Plan - marketing en meer…

logo_het_plan.jpg

Leden van de OVS kunnen met € 50,- korting deelnemen aan de workshop 'kansen pakken met sociale media' door Janke Papa en Nancy Koornwinder.

Workshop 'Kansen pakken met sociale media'
7 manieren om met succes en gemak klanten aan te trekken via sociale media.
S
amen met twitter-professional Nancy Koornwinder van 10-social geef ik geregeld een hele dag training op een mooie locatie in Haarlem. Wil je leren hoe je effectiever je sociale media kan inzetten? Dan is deze dag precies wat voor jou. Tijdens deze workshop leer je onder andere hoe je zorgt voor een goede eerste indruk. Ook leer je herkenbaar te zijn in al je uitingen en welke sociale media geschikt zijn voor jouw product of dienst. Je leert de taal van je doelgroep te spreken zodat je succesvoller wordt. De dag bestaat uit een combinatie van theorie en praktijkopdrachten. Een interactief programma dus. Geïnteresseerd? mail dan naar janke@hetplan.info. Na inschrijving ontvang je verdere informatie.
Datum: maandag 14 april van 10 – 16 uur

Deelname kost normaliter € 297,- en voor de leden van de OVS € 247,- pp exclusief btw en inclusief een voortreffelijke lunch en nuttige verrassing
Elke 2e persoon van hetzelfde bedrijf kan deelnemen voor slechts € 97,- excl. btw


Spray tanning bij "De 7 Schoonheden"

7schoonheden-spraytenning.png

Wij geloven in dit slimme alternatief voor de zon. Omdat het, in tegenstelling tot zonnen, goed is voor je huid. Het geeft je in 10 minuten een prachtig bruine huid.

Daarom spray tanning
√ Direct een gebruinde huid
√ Je voelt je fantastisch en zo zie je er ook uit
√ Het is snel, spray tanning duurt 10 minuten
√ Natuurlijk resultaat
√ Goed voor je huid!

Voor de tanning

Scrub en hydrateer je huid de avond ervoor.
Geef met name aandacht aan de ellebogen, knieën, enkels en andere droge gebieden. Waxen en scheren kan tot ten minste 8 uur voorafgaand aan de behandeling.
Zo sta je de porien toe op tijd te sluiten.

Na de tanning

Draag donkere, losse kleding na je behandeling. Stel douchen of baden, zwemmen en sporten even uit; de ontwikkeling duurt te minste 8 uur. Hydrateer je gebruinde huid elke ochtend en avond met vochtinbrengende crème.

Geniet van je mooie bruine huid!

Prijs normaal;                € 29,50
Prijs 7 schoonheden;    € 27,50
Prijs OVS leden;           € 25,00

zie ook http://www.de7schoonheden.nl/spray-tanning.htmlDuurzaam Afvalbeheer Ondernemersvereniging ism GP Groot

brochure spaarndamse o.v.2.0.xls.jpg

Ondernemersvereniging Spaarndam heeft GP Groot gevraagd een plan te presenteren inzake duurzaam afvalbeheer voor alle ondernemers in de regio. Door lid te worden en een landurige samenwerking met de ondernemersvereniging aan te gaan, is regionaal veel voordeel te halen door synergie tussen alle bedrijven. De ondernemersvereniging kan collectieve afspraken maken en deze beheren. Samen staan we sterk!

Klik op de afbeelding voor een uitgebreid overzicht en voor de intentieverklaring, zie hieronder.

Voor meer info:
containerservice Telefoon 072 541 35 00  07  |  Internet www.gpgroot.nl  |  Postadres Postbus 76, 1850 AB Heiloo


INTENTIEVERKLARING SPAARNDAM.jpgEvenemententeller

bedrijfsbezoek
Wempe Transport
Portret19

Dokter W. Nijestraat 34 - 2064 XC Spaarndam - info@ondernemersspaarndam.nl