© Powered by SiteSpirit

 
logo.png


Algemene Leden Vergadering en The Dutch Atlantic Four

8 april 2019

ALV01.jpg

Op maandag 8 april waren we voor onze Algemene Ledenvergadering te gast bij Hotel Herberg 1883 op het terrein van Droomparken in Velsen zuid. Een groot deel van de ondernemers zat voor aanvang van de ALV nog even lekker op het terras in het zonnetje te genieten van het buffet.  

ALV02.jpg

Om 19.30 uur begon de ALV onder leiding van onze voorzitter Ron en Anita deed verslag van de financiële stukken. Uiteraard is alles na te lezen in de notulen die door Marloes gemaakt zijn. Grote dank aan het bestuur die alles weer heeft weten te organiseren en te besturen dit jaar! Leon deed verslag van Entree Go 2.0, Gijs vertelde iets namens de werkgroep Spaarnwoude geeft Energie en Patrick bracht ons op de hoogte van het overleg over de WOZ in Haarlemmermeer.  

ALV08.jpg

Na de pauze werden we getrakteerd op een fantastische presentatie van The Dutch Atlantic Four (met o.a. de Spaarndammer Marcel Ates), die als grote underdog (ze waren zelfs niet gefilmd bij de start…) de Atlantic Challenge wisten te winnen door als snelste team de Atlantische Oceaan over te roeien. Wat een fantastische mannen! Zoveel humor, zelfkennis en relativering. Zelf noemden ze vooral de goede voorbereiding als reden voor de overwinning. Maar zoals één van de Spaarndamse ondernemers zei: "Deze mannen zijn mentaal zo sterk. Dat is waarmee ze gewonnen hebben."  

ALV15.jpg

Het was een inspirerend, emotioneel en vooral ook grappig verhaal, waarmee ze wat ons betreft heel Nederland (en omstreken 😉) door kunnen. En vanaf nu zullen we ze volgen, want deze mannen zijn nog lang niet uitgeroeid. Namens de gemeente Haarlemmermeer bracht Annecarien Dijkhuis de complimenten over en maakten we met de sportmannen een groepsfoto.  

ALV13.jpg

Bij de borrel gingen de oceanenverhalen nog door en vlogen de Haarlemmermeerse kopjes door de lucht. Conclusie: het was weer een heerlijke avond!        

ALV14.jpg

Evenemententeller

mei bedrijfsbezoek

Dokter W. Nijestraat 34 - 2064 XC Spaarndam - info@ondernemersspaarndam.nl