© Powered by SiteSpirit

 
logo.png


Nieuwjaarsreceptie Spaarndam

zaterdag 5 januari 2019

Samen met het Dorpscentrum en de Dorpsraad heeft Ondernemersvereniging Spaarndam e.o. een nieuwjaarsreceptie georganiseerd voor de bewoners van Spaarndam. Op zaterdagmiddag 5 januari werden de gasten verwelkomd met een glas bubbels om te proosten op het nieuwe jaar.


Op deze manier kunnen de ondernemers ongedwongen in contact komen met de bewoners in Spaarndam en proberen we waardering en begrip te creŽren voor de Spaarndamse ondernemers.


Hoewel de opkomst beter kon, konden we de receptie geslaagd noemen. Wethouder Ap Reinders en de nieuwe Spaarndamse gemeenteraadsleden waren aanwezig om contact te leggen met ondernemers en bewoners. We lieten zien dat we samenwerken met de Dorpsraad en we hebben met verschillende bewoners kunnen praten.


Voorzitter Jolijt de Jongh van de Dorpsraad haalde in haar nieuwjaarstoespraak aan dat de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude is gefuseerd met gemeente Haarlemmermeer, maar dat de bewoners nog een keuze te maken hebben, over de plaats van de gemeentegrens.


De nieuwjaarstoespraak van voorzitter Ron van der Aar van de Ondernemersvereniging blikte terug op het bewogen jaar 2019, waarin veel is gebeurd. Niet alleen de fusie met gemeente Haarlemmermeer, maar ook de perikelen over het verkeer op de dorpsdijk, de opening van een prachtige nieuwe AH supermarkt, het sluiten van de Chinees en andere ontwikkelingen. Tot slot proostte hij met de oproep dat bewoners en ondernemers vooral samen op moeten trekken, omdat ze elkaar hard nodig hebben.


Evenemententeller

nader bericht

Dokter W. Nijestraat 34 - 2064 XC Spaarndam - info@ondernemersspaarndam.nl