© Powered by SiteSpirit

 
logo.png


Bedrijfsbezoek 5 maart 2019 - het Veerkwartier

5 maart 2019

header04.png

Op dinsdagmiddag 5 maart kwamen de ondernemers bij elkaar in Het Veerkwartier. Een prachtige zaak van Frank van Baaren en zijn vrouw Merel Janssen, gelegen aan de Veerplas. Vier jaar geleden hebben zij d.m.v. crowdfunding twee zeecontainers en een kas gekocht en hebben daarmee de basis neergezet voor deze prachtige horecatent. Sinds een tijdje is daar het restaurant Frisk aan het Spaarne (oude Drostegebouw) bijgekomen, waar gekookt wordt volgens Skandinavisch concept.


3.jpg

8.jpg

Onder het genot van een drankje en hapje werd er naar het inspirerende verhaal van Frank geluisterd. Daarna stelden enkele nieuwe leden van de OVS zich voor. Alle drie inwoners van Spaarndam, met een bedrijf buiten het dorp.
-Brenda van der Aar van Regiomakelaars in Zwanenburg (http://www.regiomakelaars.nl/)
-Jos Raateland van Bike Quality voor onderhoud en reparatie aan race-, baan-, strandfietsen en mountainbikes (https://www.bike-quality.nl)
-Wouter Eikendal van videobedrijf Oaksvalley (https://www.oaksvalley.nl/)


collage02.jpg

Na de presentaties speelde zanger Raoul Michel (https://raoulmichel.com/) zijn nieuwe net uitgebrachte nummer en de mooiste verzoeknummertjes voor de aanwezige ondernemers. Hou hem in de gaten, want hij staat in de halve finale van de grote prijs van Nederland!

14.jpg

Het was een gezellige middag!

fotografie Ab Laanbroek


collage03.jpg

collage04.jpg

Evenemententeller

bedrijfsbezoek
Wempe Transport
Portret19





Dokter W. Nijestraat 34 - 2064 XC Spaarndam - info@ondernemersspaarndam.nl