© Powered by SiteSpirit

 
logo.png


Bedrijfsbezoek 25 september 2018 - Bij Storm

25 september 2018

landzeilen-bijstorm.jpg

Woensdag 25 september was het tijd voor de jaarlijkse ‘Funtainment’. Netwerken, bedrijfsbezoek en vooral ook veel FUN! Tijdens het bezoek aan Villa Westend, eerder dit jaar, vertelde eigenaar Bob Zandberg ons dat hij een nieuw restaurant was begonnen in Amsterdam. Zo kwam het dan de OVS uitgenodigd werd ‘Bij Storm’ in Amsterdam. En als dat dan ook nog eens aan de IJdijk is, voelt dat natuurlijk heel vertrouwd. Een perfecte locatie voor de Spaarndamse ondernemers!

Met een bus vertrok een grote groep ondernemers van Spaarndam naar Amsterdam, waar ze welkom werden geheten door Bob en zijn collega’s. Een prachtige plek en zoals zij zelf zeggen: “Ontvlucht het drukke centrum van Amsterdam. Bij Storm is een goed bewaard geheim op Zeeburgereiland, vlakbij IJburg en aan de Ring A10. Met uitzicht op het Buiten-IJ is het dé ideale locatie voor ontspanning, genieten, mensen ontmoeten, momenten vieren en om bij het kampvuur te zitten.”


DSC01715.jpg
DSC01721.jpg

DSC01704.jpg

DSC01701.jpg

Op het stuk niemandsland kon iedereen zijn energie even lekker kwijt. Vanwege het gebrek aan wind kon het landzeilen helaas niet doorgaan. Maar het potje frisbee werd fanatiek gespeeld, waarbij de meegekomen kinderen toch duidelijk een betere conditie hadden dan de meeste ondernemers. ;-)
Er werd op elkaar geschoten met pijl en boog en er was een krachtstrijd bij het 3D Twister.

Na de borrel, genietend van de ondergaande zon, kon iedereen genieten van het diner. Een soepje en een uitgebreid buffet. Tijdens het dessert werd er naar de presentatie van Mark Westerveld en Han Bouwens over de nieuwe AH en het boek over Hansje geluisterd.

En na een laatste drankje werden de lichten van de bus en de auto’s aangestoken en reden de ondernemers van het donkere Zeeburg terug naar Spaarndam.   


DSC01732.jpg

DSC01744.jpg

DSC01746.jpg

DSC01748.jpg

DSC01735.jpg

DSC01754.png

Evenemententeller

bedrijfsbezoek
Wempe Transport
Portret19

Dokter W. Nijestraat 34 - 2064 XC Spaarndam - info@ondernemersspaarndam.nl