© Powered by SiteSpirit

 
logo.png


bezoek SHIP IJmuiden

26 september 2017

Spaarndam en Recreatiegebied Spaarnwoude zijn onderdeel van de Metropoolregio Amsterdam. Ook de IJmond, met haar havens, industrie en bedrijvigheid valt daaronder. Voor veel ondernemers vormt de IJmond een fantastisch werkgebied. Het ligt om de hoek en er zijn volop mogelijkheden. Zeker voor de zakelijke markt.

Daarom nodigen wij u van harte uit om kennis te maken met dit mooie werkgebied op 26 september aanstaande. En waar kan dat beter dan bij het deze zomer geopende Sluis en Haven Informatie Punt (SHIP) op het sluizencomplex in IJmuiden.

Neem gerust uw kinderen mee (vanaf ongeveer 6 jaar), want het is een leuke, interactieve en leerzame ervaring voor ze. Zelf de werking van sluizen nabootsen, een schip zonder brokken de sluis insturen en een reis meemaken van zee naar Amsterdam op een enorme videowall, zijn enkele voorbeelden van wat er is te beleven. En natuurlijk is er alles te zien over de innovatieve bouw van de nieuwe zeesluis die in volle gang is, en vanaf de bovenste verdieping bekeken kan worden.

Programma:
16:30 uur    Inloop met koffie en thee
17:00 uur    Rondleiding in 2 groepen
18:00 uur    Hapje en drankje
19:00 uur    Afsluiting

Tijdens de borrel kunnen we met elkaar sparren over de kansen voor onze ondernemers in dit werkgebied.

Adres
SHIP IJmuiden
Noordersluisweg 1
1975 AM IJmuiden 

OVS_UITNODIGING_SHIP_26_SEPTEMBER_2017.jpg

Evenemententeller

nader bericht

Dokter W. Nijestraat 34 - 2064 XC Spaarndam - info@ondernemersspaarndam.nl