© Powered by SiteSpirit

 
logo.png


Funtainment op de Kolk

6 September 2016

Dinsdag 6 september heeft de jaarlijkse OVS Funtainment plaatsgevonden. De locatie was dit jaar bij Café Spaarndam. Leon en Yvette, de gast heer en vrouw van het café aan de kolk hebben de avond fantastisch verzorgd en mogelijk gemaakt. Het weer heeft ook zijn best gedaan, tot laat in de avond hebben we heerlijk aan het terras kunnen verblijven.

Om 17.00 was het verzamelen bij het Cafe, na een lekker drankje en rondje bittergarnituur een welkomstwoord van Leon. Na zijn lovende woorden over de OVS en haar activiteiten is het woord overgenomen door Johanna. Johanna van der Steen is verbonden aan het kunstcentrum De Kolk in haar functie als vrijwilligster.

Het Kunstcentrum De Kolk heeft vorig jaar de OVS benaderd voor een financiële bijdrage in verband met het voortbestaan van het centrum. Met het idee dat het Kunstcentrum, welk uniek is in zijn soort, een noodkreet moest uiten om sluiting te voorkomen, vonden wij dat dit als bestuurleden een reden om bij te dragen.
Maar als ondernemers onder elkaar gezegd, dit dan wel met een tegenprestatie: een workshop voor onze leden! Wij kunnen niet zomaar een grote bijdrage doen, ondanks alle nood perikelen. I
Nu was het dan zover…..eerst een rondleiding door het Kunstcentrum De Kolk waar het werk van Winneth Sala gepresenteerd stond. Prachtige bronzen beeldjes en andere werkstukken met als basis het leven in Nepal. Een aanrader om te zien, een aanrader om te kopen om hiermee het  kantoor of de huiskamer te verrijken.
Hiernavolgend heeft beeldend kunstenares Marianne Wagemaker een tweetal workshops gedaan met onze leden.  Het uitgangspunt was de eigen onderneming. Met elkaar zoekend zijn we al tekenend naar symbolen, vormen en woorden gegaan welke recht doen aan ons eigen bedrijf. Ontzettend leuk om te doen waarbij je je eigen ingevingen over je bedrijf of leven op papier  kon neerzetten..
Van de gemaakte tekeningen hebben we van elk een monoprint gemaakt. Een monoprint is een speciale druk techniek, eenvoudig maar effectief. We hebben dan ook heerlijk onze creativeit kunnen botvieren met alle kleuren en hulp die geboden was. Zo zagen we de creatieve kant van Lenie de Vries (Ledoffice) met een grote lamp, een paardenkop van Andre (DS Ruitersport) en divers gevogelte door Asta Wals (Wals Poeliers). Wat een prachtige expositie zouden we als OVS kunnen opzetten.  

Na alle inspanning dan heerlijk eten, dit keer verzorgd door Steef van Opzeeland, Een startende ondernemer onder de naam van Harlem Town BBQ. Geweldige kalfsburgers vergezeld met een ouderwets zakje patat.
Complimenten Steef en hopelijk mogen we je straks verwelkomen als lid binnen onze vereniging.  

Al met al weer een geslaagde avond!  

Nogmaals bedankt Kunstcentrum De Kolk, Johanna en Marianne, Steef, Leon en Yvette, we kunnen weer terugkijken op een geslaagd evenement!!

OVS voorblad uitnodiging.jpg

Evenemententeller

bedrijfsbezoek
Wempe Transport
Portret19

Dokter W. Nijestraat 34 - 2064 XC Spaarndam - info@ondernemersspaarndam.nl