© Powered by SiteSpirit

 
logo.png


Informatie toekomstproces: uitnodiging Experttafel op 25 januari

Bericht van de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude

Geachte heer, mevrouw,

In het kader van het toekomstproces informeren wij inwoners, ondernemers en betrokkenen via een experttafel. Vertegenwoordigers van verschillende organisaties uit onze gemeente en betrokken inwoners worden voor de experttafel uitgenodigd. Op 25 november jl. vond de eerste tafel plaats in het gemeentehuis.

De tweede experttafel vindt plaats op maandag 25 januari aanstaande van 19.00 - 20.30 uur in het gemeentehuis. U bent van harte welkom om deel te nemen aan de tafel. Dan informeren wij u over de stand van zaken van het toekomstproces en over de vervolgstappen. Onder andere komt dan aan bod: een terugkoppeling van de eerste gesprekken met de potentiŽle fusiepartners en de gevraagde input voor de in te dienen position-papers door de potentiŽle fusiepartners. Wij vragen u om u aan te melden in verband met de organisatie. Dat kan tot vrijdag 22 januari 2016 via dit formulier (http://bit.ly/25-01-2016).

Als u zelf bespreekpunten heeft, dan ontvangen wij die graag per mail, via communicatie@haarlemmerliede.nl. Meer informatie vindt u ook op onze website: www.haarlemmerliede.nl/actueel/toekomst/
Met vriendelijke groet,

Marjolein Verhoeven
Communicatie

Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude
Telefoon: 020 407 9000


logo_Haarlemmerliede_en_Spaarnwoude.jpg

Evenemententeller

2 april - Algemene Ledenvergadering

Dokter W. Nijestraat 34 - 2064 XC Spaarndam - info@ondernemersspaarndam.nl