© Powered by SiteSpirit

 
logo.png


Brals & Partners Accountants

Bert Brals.jpg

Mijn naam is Bert Brals; ik woon met vrouw en kinderen sinds 1985 in Spaarndam. Eerst in Oost en sinds 2002 in West aan de Spaarndammerdijk 71, tegenover De Toerist. Voor de ouderen onder ons: in de voormalige bakkerij van Frank Haak. We wonen daar heerlijk, met een fantastisch uitzicht op de sluis en het water. De kinderen zijn inmiddels uitgevlogen, we hebben dus alle ruimte om ons heen.
Mensen die iets met Spaarnwoude te maken hebben, zullen me waarschijnlijk wel kennen.
Ik ben bij de voetbalvereniging jarenlang leider en (keepers) trainer geweest. Daarnaast heb ik ook veel bestuurlijke werkzaamheden gedaan voor Spaarnwoude (voorzitter, penningmeester, enzovoorts) en nu als voorzitter van de Stichting Sportpark Spaarndam.
In het dagelijks leven ben ik accountant van beroep en ik heb sinds tien jaar mijn eigen kantoor in de Waarderpolder. Daar werken we met vijf mensen (waaronder mijn vrouw) heel enthousiast om het onze cliënten naar de zin te maken. We zitten op de Tappersweg nr. 14-33, met een fantastisch uitzicht op het Spaarne en we kijken over Haarlem-Noord zo naar de duinen, echt geweldig.
Het kantoor heet Brals & Partners Accountants en we doen alle werkzaamheden die je van een accountant mag verwachten. Voor iemand die daar geen idee van heeft, je moet dan denken aan:
• Het verwerken en boeken van administraties
• Verzorgen van loonadministratie
• Aangifte omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting
• Samenstellen van jaarrekeningen
• Allerlei adviezen inzake investeringen, overnames, financieringen, enz.
Voor veel mensen klinkt dit heel saai, maar voor mij is dat mijn lust en mijn leven.
Sinds 1 januari 2015 zijn we een samenwerking aangegaan met een accountantskantoor uit Alkmaar, te weten Your Accountants & Belastingadviseurs. We hebben nu dus ook een vestiging in Alkmaar en ons team bestaat sindsdien uit tien mensen. Uiteindelijk is het de bedoeling dat Your Accountants & Belastingadviseurs te zijner tijd het kantoor volledig gaat overnemen. Dit jaar word ik 60 en regeren is vooruitzien. Ik adviseer mijn klanten altijd om minimaal vijf jaar uit te trekken voor de verkoop van een bedrijf, dus dat moet ik dan uiteraard zelf ook doen.


logo_Bert_Brals.jpg
Evenemententeller

mei bedrijfsbezoek

Dokter W. Nijestraat 34 - 2064 XC Spaarndam - info@ondernemersspaarndam.nl