© Powered by SiteSpirit

 
logo.png


AH Spaarndam

Na ruim 25 jaar: Spaarndam krijgt eindelijk nieuwe supermarkt!

De supermarkt die zal verrijzen op het terrein aan de Lageweg vervangt in de loop van 2016 de huidige Albert Heijn Spaarndam, die de afgelopen tien jaar van tijdelijke aard was. De bouw van de supermarkt maakt deel uit van de gebiedsontwikkeling van Spaarndam.

'De nieuw te bouwen supermarkt wordt circa een derde groter, waardoor het assortiment kan worden uitgebreid, en momenteel worden er volop plannen en tekeningen gemaakt om de exacte vierkante meters te bepalen. Vóór de nieuwe supermarkt komt een groot, eigen parkeerterrein met ruim 100 plaatsen.

'Bouwens supermarkten & slijterijen' gelooft in samenwerken en hoopt dat ondernemende winkeliers uit ons dorp en andere geïnteresseerde ondernemers uit omringende plaatsen zich bij ons willen aansluiten op het nieuw in te richten terrein. Om samen met ons een sterk, modern centrum te creëren waar de klanten van deze tijd zoveel mogelijk in één keer al hun boodschappen kunnen doen. In de nieuwe supermarkt met echte slijterij - hoogstwaarschijnlijk een Gall & Gall - willen wij de service nog meer verbeteren door middel van innovatie. Denk aan zelfscanning - wat veel gemak en tijdwinst oplevert - en online uw boodschappen doen, die bij ons eigen Pick-up-Point kunnen worden afgehaald! Uiteraard willen we het 'dorpse' gevoel niet kwijt en een grote koffie- en theehoek met leestafel staan dan ook op het verlanglijstje.

Na ruim 25 jaar: Spaarndam krijgt eindelijk nieuwe supermarkt!
Kunt u zich er nog geen voorstelling van maken? Loop dan eens binnen bij onze AH Marsmanplein in Haarlem-Noord. Ook willen wij onze klanten een podium bieden om mee te denken hoe wij onze supermarkt nog meer kunnen verbeteren; daarover later meer. Maar mocht u al tips hebben: info@ahbouwens.nl.
Wij zijn er trots op dat het ons gelukt is binnen het huidige dorp - met beperkte groei - toch zo door te groeien. Van het kleine Albert Heijntje (1989 - 2005) op de dijk tot een grote moderne Appie voor en van alle bewoners … nu 25 jaar later! Dat is het resultaat van ondernemend bezig zijn, risico's durven nemen en met z'n allen hard werken.

De bouw start naar verwachting in het tweede kwartaal
van 2015.

AH Bouwens Spaarndam

AH-uitbreiding01.jpg

Evenemententeller

nader bericht

Dokter W. Nijestraat 34 - 2064 XC Spaarndam - info@ondernemersspaarndam.nl