© Powered by SiteSpirit

 
logo.png


Werk aan energievoorziening in Spaarndam-West

06 oktober 2014

Van 6 oktober 2014 tot half april 2015 wordt gewerkt aan een toekomstbestendige energievoorziening in Spaarndam-West. De hoofdleidingen van gas en elektra worden vervangen en alle huizen krijgen een nieuwe aansluiting.
Aannemer A.Hak Infranet voert de werkzaamheden uit in opdracht van Liander.

Bereikbaarheid


Door de beperkte werkruimte, de dijkbebouwing en de historische omgeving zal er overlast ontstaan. Verkeer van en naar Spaarndam moet rekening houden met vertraging en minder parkeergelegenheid. In de spitsuren begeleiden verkeersregelaars het verkeer. Buiten de spits komen er verkeerslichten om de doorstroming van auto's te regelen. Fietsers en voetgangers kunnen de werkzaamheden passeren.

Scheurmeting

Tijdens de werkzaamheden wordt er alles aangedaan om schade aan de panden te voorkomen. Om eventuele schade achteraf vast te kunnen stellen, heeft Liander opdracht gegeven aan Hanselman groep B.V. om  bouwkundige vooropnames en scheurmetingen te doel.

Contact

Aannemer A.Hak Infranet voert de werkzaamheden uit in opdracht van Liander.  Heeft u vragen over de werkzaamheden? Op de projectwebsite van de aannemer staat een overzicht met vragen en antwoorden: http://nuts-werkzaamheden.nl/spaarndam-west/

U kunt ook contact opnemen met uitvoerder Joep Mober van A. Hak Infranet
Telefonisch van 8.00 16.00 uur: 06 309 970 40
De heer Mombers is van 12.00 13.00 uur bij de bouwkeet.

jmobers@a-hak.nl

logo gemeente haarlem.pngEvenemententeller

nader bericht

Dokter W. Nijestraat 34 - 2064 XC Spaarndam - info@ondernemersspaarndam.nl