© Powered by SiteSpirit

 
logo.png


Drive in Bioscoop, Polanenpark Halfweg

25 September 2014

2014-09-17 drive-movie-poster.jpg

Kijken naar de film DRIVE vanuit je auto 

Donderdag 25 september is bedrijventerrein PolanenPark ingericht als openlucht Drive In Bioscoop. Tijdens dit unieke event zal de film DRIVE worden vertoond en is er op de locatie plek voor 225 auto's. Op één van de percelen van 6 hectare die nu nog niet bebouwd is, zal de bioscoop ingericht worden. De locatie langs de ringvaart is een deel van het terrein waar jaren lang recycle activiteiten hebben plaatsgevonden en wat normaal gesproken niet toegankelijk is. Kortom een unieke locatie om een film te bekijken!

Drive
Drive is een Amerikaanse misdaad-dramafilm uit 2011 onder regie van Nicolas Winding Refn. Het verhaal hiervan is gebaseerd op dat uit een gelijknamig boek uit 2005 van James Sallis. De film werd genomineerd voor de Oscar voor beste geluidsmontage, de Golden Globe voor beste bijrolspeler (Albert Brooks) en de BAFTA Awards voor beste film, beste regisseur, beste montage en beste bijrolspeelster (Carey Mulligan). De zwijgzame automonteur en parttime filmstuntman Driver (Ryan Gosling) verdient zijn geld deels als in te huren vluchtwagenchauffeur voor overvallers. Nadat hij zijn buurvrouw Irene ontmoet, laat hij haar bij hoge uitzondering toe in zijn leven. Hij krijgt zodoende warme gevoelens voor haar en raakt gesteld op haar zoontje Benicio. Wanneer Irene's man Standard Gabriel vrijkomt uit de gevangenis met een grote schuld aan Albanese criminelen, zet Driver daarom alles op alles om Irene en Benicio te beschermen. 

Praktische zaken
Er is op de locatie plek voor 225 auto's. Per auto kunnen er maximaal drie personen de film goed volgen. Het geluid van de film zal per FM zender via de autoradio te beluisteren zijn. De FM frequentie wordt bij aanvang bekend gemaakt. 
Op het terrein zullen EHBO, toiletten, beveiliging, parkeerwachten en een snackkar (met o.a. popcorn en frisdrank) aanwezig zijn. Parkeerwachters zullen de auto's naar de parkeerplaatsen begeleiden. Het terrein zal vanaf 19:30 uur geopend zijn en zal 30 minuten na afloop van de film gesloten worden.

De film start om 20:30 uur.

Tickets kunnen online besteld worden via www.polanenpark.nl. Hierop staat een link met meer informatie en bestelmogelijkheden. Er worden tickets verkocht per auto. De kosten per auto bedragen €10,-. Het adres is Haarlemmerstraatweg 177 te Halfweg.

Bedrijventerrein Polanenpark
PolanenPark is een bedrijventerrein gelegen aan de Haarlemmerstraatweg tussen Amsterdam en Haarlem. Het ligt centraal in de Noordzeeregio, op slechts 15 minuten van de Amsterdamse haven en 10 minuten van Schiphol. PolanenPark is een zichtlocatie bij het knooppunt Rottepolderplein langs de A9, een van de belangrijkste snelwegen van Noord-Holland. Bovendien ligt de Westrandweg, de nieuwe verbinding tussen de Amsterdamse haven en Schiphol, op een steenworp afstand en grenst PolanenPark aan de ringvaart Haarlemmermeer met laad- en losruimte. Voor de ontwikkeling van PolanenPark heeft de Provincie een samenwerkingsverband opgericht met de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude, SADC en RON. Momenteel zijn er twee bedrijven die zich gevestigd hebben op PolanenPark, PostNL en Air Products.


Drive in cinema.png

logo_polanenpark.jpg

Evenemententeller

nader bericht

Dokter W. Nijestraat 34 - 2064 XC Spaarndam - info@ondernemersspaarndam.nl