© Powered by SiteSpirit

 
logo.png


Funtainment - jaarlijkse ledenuitje

DSC_4575a.jpg

Funtainment bij Paintball Spaarnwoude  - jaarlijkse ledenuitje - 10 september 2014

Vanaf ongeveer 17.00 uur druppelen de ondernemers op de locatie  binnen voor een spannende belevenis in Paintball. De opkomst is hoog, mede door de herhaalde mail waarbij de leden zijn geattendeerd om zich toch vooral aan te melden voor dit evenement. Uiteraard ook door de aard van het evenement waarbij leden elkaar enthousiast hebben gemaakt om de strijd aan te gaan.

We zijn verwelkomd door Patrick van As en zijn enthousiaste medewerkers, die naast een drankje en een hapje ook tijd hadden voor een praatje. Verder hebben de ondernemers elkaar, zeker na de vakantieperiode, veel te vertellen. Het was in ieder geval gezellig druk.
Voor veel van onze leden was deze bestemming en locatie totaal nieuw en een echte belevenis!
De entourage spreekt tot de verbeelding, er werden onderling direct al plannen voor de jacht gesmeed en teams samengesteld.  Na uitleg door de zeer enthousiaste medewerker Roef, volgde een verkleedpartij. Alle ondernemers werden in een strijdpak gehesen, beschermende vesten aangedaan en voorzien van helm, vizier en geweer. Na een uitgebreide fotosessie waarbij al vele strijdkreten te horen kwamen, verdere speluitleg bij het speelveld, kon eindelijk het echte werk beginnen.
Er zijn diverse speelterreinen die compleet anders van opzet zijn, dus elk nieuw spel wordt weer onder andere omstandigheden gespeeld.
Uiteraard hilarische taferelen, het aanschouwen van het spel was eveneens een bijzondere ervaring.

Voor de groep ondernemers die zich niet aan het paintballen wilde wagen, was er de mogelijkheid om te boogschieten. Gewoon kijken en blijven babbelen op het terras was eveneens een alternatief.

Na twee wedstrijden werd een prachtige en heerlijke BBQ georganiseerd. De temperatuur was al wat frisser geworden, maar gelukkig bleef het droog. Complimenten voor de organisatie en voor het hele team van Paintball Spaarnwoude. De vegetarische schotel was top!
Nadat iedereen voldoende nieuwe energie had opgedaan konden de liefhebbers, de echte diehards dus, opnieuw ten strijde trekken in een al wat schemerig gebied. Dus met extra cachet! Daarna nog even napraten, naborrelen en nagenieten. De foto’s van deze avond zullen op menig website geplaatst worden. Onze hoffotograaf, Peter van de Klinkenberg, zal de nodige sfeerbeelden van deze avond, hebben weten te treffen.
Al met al een zeer geslaagde avond!
Vanaf hier bedanken wij Patrick en zijn hele team voor de grandioze verzorging hiervan.


Namens bestuur Ondernemersvereniging Spaarnwoude,
Marian Oosterveer


DSC_4549a.jpg

DSC_4559a.jpg


Evenemententeller

nader bericht

Dokter W. Nijestraat 34 - 2064 XC Spaarndam - info@ondernemersspaarndam.nl