© Powered by SiteSpirit

 
logo.png


INFORMATIEBIJEENKOMST ONTW. GEMEENLANDSHUIS EN WHEELER/ICE PLANET

maandag 15 september

Maandagavond 15 september 2014 organiseert de gemeente in samenwerking met de Dorpsraad Spaarndam een informatiebijeenkomst in het Dorpscentrum. Tijdens de bijeenkomst worden inwoners en ondernemers van Spaarndam bijgepraat over twee ontwikkelingen in de omgeving van de woonkern: het Gemeenlandshuis (Rijnland) aan de Spaarndammerdijk en Wheeler/Ice Planet in het Westhoffbos.

De bijeenkomst is van 20.00 Ė 22.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur). Het eerste uur (20.00 - 21.00 uur) vertelt de projectontwikkelaar over de eerste plannen van het project Wheeler/Ice Planet in het Westhoffbos. Na de toelichting wordt ruim de mogelijkheid geboden om ideeŽn kenbaar te maken en vragen te stellen.

Het tweede uur (21.00 Ė 22.00 uur) wordt een toelichting gegeven over de ontwikkelingen van het Gemeenlandshuis (Rijnland). Het Hoogheemraadschap van Rijnland is van plan het terrein van het Gemeenlandshuis te herontwikkelen met kleinschalig wonen, werken en recreŽren en het een meer openbaar karakter te geven. Aanwezigen kunnen een reactie geven op het concept Masterplan en de voorstellen voor parkeren en verkeer.

Inwoners van Spaarndam ontvangen voor deze bijeenkomst een uitnodiging. In verband met de organisatie horen wij graag vooraf of u komt. U kunt gebruik maken van deze link: bit.ly/Spaarndam. Aanmelden is niet verplicht, ook zonder u aan te melden bent u van harte welkom.


Evenemententeller

nader bericht

Dokter W. Nijestraat 34 - 2064 XC Spaarndam - info@ondernemersspaarndam.nl