© Powered by SiteSpirit

 
logo.png


Snert_event / bedrijfsbezoek / workshop januari 2014

Bedrijfsbezoek J. Molenaar transport / Lean workshop De Fit Groep

De ‘snertbijeenkomst’ bij J. Molenaar Transport was bijzonder goed geslaagd. John Molenaar heette iedereen welkom en gaf uitleg over zijn bedrijf en zijn net aangeschafte vrachtwagen. Deze nieuwe vrachtwagen voldoet aan alle milieueisen zodat hij bv Amsterdam weer in mag. De aanwezigen mochten even in de vrachtwagen zitten om een gevoel hierbij te krijgen.

Hierna namen Ron van der Aar en Rina Wijnia van de De Fit groep het over met het geven van een interactieve LEAN workshop. D.m.v. enkele presentaties en drie actieve spellen werden alle aanwezige duidelijk gemaakt dat LEAN werken uiteindelijk een betere productie oplevert.

Ook voor de inwendige mens werd uitstekend gezorgd. De Toerist heeft vele liters erwtensoep opgeschept, de nodige warme worsten uitgedeeld en de warme chocolademelk vond ook de nodige aftrek. De overige drankjes zijn door AH – Han Bouwens verzorgd, waarvoor ook onze hartelijke dank. Tevens bedanken we Showrent voor het regelen van geluid en beeld. De foto-impressie van deze bijeenkomst was uiteraard weer vastgelegd door onze welbekende Peter van de Klinkenberg.


OVS01-Molenaar-Lean-snert-20140122.jpg

OVS02-Molenaar-Lean-snert-20140122.jpg

OVS03-Molenaar-Lean-snert-20140122.jpg

OVS04-Molenaar-Lean-snert-20140122.jpg

OVS05-Molenaar-Lean-snert-20140122.jpgEvenemententeller

28 november - Marketing Café

Dokter W. Nijestraat 34 - 2064 XC Spaarndam - info@ondernemersspaarndam.nl