© Powered by SiteSpirit

 
logo.png


Funtainment september 2013

Dynamique september 2013

Martijn en Quirijn hadden, naast prachtig weer, een groot aanbod aan activiteiten georganiseerd.
Het aanbod bestond uit zeilen, kanovaren, kano-polo, een korte boottocht met een frisbeegolf parcours en een langere boottocht over de Binnenliede en de Mooie Nel.
Vanwege het ontbreken van wind kon het windsurfen niet doorgaan. Het boogschieten werd afgeblazen omdat er te weinig inschrijvingen waren, hoe jammer voor Emile.
Nadat de leden, onder het genot van een drankje, zijn / haar keuze voor de activiteit had bepaald, gingen we van start.
Het was heerlijk vertoeven op de locatie aan het water en de opkomst was dan ook groot.
Er was tijdens de activiteiten goed voor de inwendige mens gezorgd, grote koelboxen gingen mee in de boot met hapjes en drankjes voor onderweg. Eigenlijk ging de tijd veel te snel voorbij.
Na terugkomst kon ieder zijn ervaringen delen en het vervolg was dan ook heel geanimeerd en gezellig. Ondertussen brandden de grote BBQ's volop met allerhande lekkers en een prima verzorgd buffet.
We genoten onder het eten van een prachtige ondergaande zon over het Spaarne en daarna is het kampvuur nog even lekker opgepookt om nog even lekker uit te buiken en na te praten.
Namens alle aanwezige leden willen wij Quirijn en Martijn en het hele team van Dynamique heel hartelijk bedanken voor de prima organisatie van dit evenement.
Voor degenen die bij dit evenement van onze vereniging niet aanwezig konden zijn, is het beslist de moeite waard om zelf het aanbod van de verschillende activiteiten bij Dynamique te ervaren!


OVS Funtainment 2013_Page_1.jpg

OVS Funtainment 2013_Page_2.jpg

OVS Funtainment 2013_Page_3.jpg

OVS Funtainment 2013_Page_4.jpg

OVS Funtainment 2013_Page_5.jpg

OVS Funtainment 2013_Page_6.jpg

OVS Funtainment 2013_Page_7.jpg

Evenemententeller

7 september - Boattours Spaarndam

Dokter W. Nijestraat 34 - 2064 XC Spaarndam - info@ondernemersspaarndam.nl