© Powered by SiteSpirit

 
logo.png


Bedrijfsbezoek bij Vanderzwetbouwkunde maart 2013

De eerste georganiseerde activiteit van dit jaar betrof de kwartaalborrel bij Nick van der Zwet. Ondanks het feit dat het bedrijf Vanderzwetbouwkunde gevestigd is in de Waarderpolder Haarlem, was de bijeenkomst en de voorafgaande workshop heel goed bezocht. De bijeenkomst vond plaats in een prachtig ruimtelijk pand aan de Turbineweg dat nu wordt bevolkt door een aantal creatieve ondernemers. Nick had de entree heel herkenbaar gemaakt met Spaarndamse vlaggen en de banner van de Ondernemersvereniging zodat niemand hier aan voorbij kon gaan.

Verder had hij de ruimte op de bovenste etage goed ingericht voor de workshop en had hij een foto-impressie van zijn werkzaamheden voor onze leden gepresenteerd. Zeer de moeite waard allemaal! Op deze manier kreeg iedereen een goede indruk van de mogelijkheden die Nick te bieden heeft. De workshop, gegeven door Frans Joseph Drehmanns, Janke Papa en Nancy Koornwinder verliep vlot en was bijzonder interessant. Onderwerpen als businessquickscans, écht vernieuwen, herkenbaar en onderscheidend zijn in de markt, en het gebruik van sociale media kwamen in vogelvlucht aanvliegen. Voor meer informatie en meer verdieping kunt u zich uiteraard tot deze personen wenden.

Na de workshop was het nog lang gezellig druk en onder het genot van de heerlijke hapjes van De Zoete Inval is iedereen blijven napraten en 'naborrelen'. Voor de inwendige mens was ook deze keer zeer goed gezorgd! Het aantal bezoekers is geschat op ongeveer 30 tot 40 personen. Er is veel aandacht via de mail besteed aan de bijeenkomst en misschien heeft dat de opkomst goed gedaan. Kortom een heel geslaagde bijeenkomst! Alle mensen die hieraan hebben bijgedragen, heel hartelijk bedankt!


vanderzwetbouwkunde01.jpg

vanderzwetbouwkunde02.jpg

vanderzwetbouwkunde03.jpg

vanderzwetbouwkunde04.jpg

vanderzwetbouwkunde05.jpg

vanderzwetbouwkunde06.jpg

vanderzwetbouwkunde07.jpg

Evenemententeller

7 september - Boattours Spaarndam

Dokter W. Nijestraat 34 - 2064 XC Spaarndam - info@ondernemersspaarndam.nl