© Powered by SiteSpirit

 
logo.png


Hugtenburg & de Vries makelaars

Gelukkig in Spaarndam!

OVS Hugtenburg en de Vries.jpg

Als u wel eens in de Generaal Cronjéstraat in Haarlem-Noord komt, dan kent u ze vast wel. Sinds jaar en dag vindt u op de hoek met de Kloosterstraat dit in de regio zeer bekende makelaarskantoor, van waaruit Peter Hugtenburg en Mario de Vries al jaren hun makelaarswerkzaamheden verrichten.

Ook in het mooie en pittoreske Spaarndam komt u de wit/groene borden 'Te Koop' al regelmatig tegen. Recent stond er nog één op de Ringweg. Niet te lang hopelijk, want ze verkopen liever een woning dan dat het bord 'Te Koop' aan de gevel hangt. Dat Spaarndam geen onbekend terrein meer is voor deze heren, komt mede doordat Peter Hugtenburg sinds enkele jaren woonachtig is in het dorp. Hij ondervindt dus aan den lijve hoe leuk en gezellig het in Spaarndam wonen is, en wie kan het dan beter aan een kandidaatkoper overbrengen dan hijzelf! De voetbalclub, de golfbaan, de tennisvereniging of de feestweek … ze hebben voor Peter (bijna) geen geheimen meer. Hij kan u of een aspirant-koper er alles over vertellen en enthousiast ook! Overweegt u uw woning te gaan verkopen, nodig hem dan uit voor een vrijblijvend advies. Wist u trouwens dat veel kopers van een woning in Spaarndam uit Spaarndam zelf komen? Hij kent dus waarschijnlijk de koper van uw woning al!

Ook voor een zoekopdracht of hulp bij het aankopen van een woning in Spaarndam (maar uiteraard ook in Haarlem en omstreken) kunt u de hulp van de heren inroepen. Tegen een laag basistarief en een prestatie-afhankelijk aanvullend tarief zijn velen u al voorgegaan in het kopen van een nieuwe woning. Juist in deze tijd is het belangrijk een makelaar in te schakelen. Die kent de markt en kan u vertellen of u niet te veel betaalt voor uw
droomhuis. Onderhandelen is een vak! Voor een koper is het geen dagelijkse bezigheid, voor de makelaar wel! Hij kan u zelfs duizenden euro's besparen! Elke aankoop gaat in combinatie met een bouwkundige keuring. Elk hoekje en gaatje wordt onderzocht zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Kopen zonder risico, is dat geen prettig gevoel?

Hugtenburg & de Vries makelaars, gelukkig in Spaarndam? Gelukkig omdat u met deze makelaars vriendelijke en deskundige hulp inhuurt en gelukkig omdat het er gewoon fantastisch wonen is.

U vindt Hugtenburg & De Vries makelaars op Generaal Cronjéstraat 66 te Haarlem. Telefoonnummer 023-5250090. Peter Hugtenburg's rechtstreekse nummer is 06-53162813.

U vindt Hugtenburg & De Vries makelaars uiteraard ook op internet; www.wateenleukhuis.nl, op Twitter en op Facebook!

Verder vindt u Hugtenburg & de Vries makelaars gewoon in het dorp. Kijkt u maar rond bij de bakker, op het voetbalveld of bij de Albert Heijn. Graag tot ziens in Spaandam!


LOGO H&V.jpgEvenemententeller

nader bericht

Dokter W. Nijestraat 34 - 2064 XC Spaarndam - info@ondernemersspaarndam.nl