© Powered by SiteSpirit

 
logo.png


Amsterdamse haven rukt op naar Velserbroek

08 april 2013

Op woensdag 10 april organiseert D66 Velsen een debatavond over de toekomstige ruimtebehoefte van de Amsterdamse havens. In het kader van de visie op het Noordzeekanaalgebied 2040 wordt de Houtrakpolder als mogelijke nieuwe haven aangemerkt. Deze polder is onderdeel van het recreatiegebied Spaarnwoude en hoort bij de groene bufferzone tussen Amsterdam en Velsen/Haarlem.

Dit zou betekenen dat de gemeente Velsen en Velserbroek straks min of meer grenzen aan een haven en niet meer aan een groot, aaneengesloten recreatie- en groengebied. D66 Velsen heeft daar grote problemen mee en wil graag de discussie aangaan over nut en noodzaak van uitbreiding van deze haven.

Deze discussie zal gevoerd worden door de fractievoorzitter van D66 Velsen, Henk Wijkhuisen en de nieuwe COO van Port of Amsterdam, Koen Overtoom. Na afloop kan de zaal met hen in discussie.

Deze avond zal plaatsvinden in Tata Steel stadion aan de Minister van Houtenlaan 123 in Velsen-Zuid. Inloop met koffie en thee vanaf 19.00 uur. Het programma start om 19.30 uur onder leiding van Dimitri Arpad, voorzitter van de afdeling Velsen van D66


Logo_velsenvandaag.nl.png

Evenemententeller

nader bericht

Dokter W. Nijestraat 34 - 2064 XC Spaarndam - info@ondernemersspaarndam.nl