© Powered by SiteSpirit

 
logo.png


Restaurant ‘Onder de Platanen’

logo.png

U vindt Restaurant 'Onder de Platanen' onder het dak van boerderij Zorgvrij in Spaarnwoude. Vorig jaar is ons restaurant geheel verbouwd en uitgebreid, naar een ontwerp van het befaamde ontwerpbureau E.S.T.I.D.A uit Amsterdam.

Restaurant 'Onder de Platanen' Vanaf heden zijn wij nog beter in staat om ook uw bruiloft, receptie, bedrijfsdag of uitje tot een groot succes te maken. Naast het gezellige restaurant hebben wij dan ook de beschikking tot het verhuren van aparte gedeeltes.
Of u nu met 10, 50 of 100 gasten wilt komen, wij hebben een vergunning tot 's nachts, dus alles is mogelijk. Vanzelfsprekend blijven wij, net zoals voorheen, ons uiterste best doen om de prijzen scherp te houden en de kwaliteit hoog. Onze producten nemen wij zoveel mogelijk af van lokale leveranciers, zoals Ambachtelijke slagerij Duin, Bakkerij Vreman en Primeurshop Bol uit Santpoort-Noord.

Onze wijnen zijn biologische en worden verzorgd door It's Organic uit de Velserbroek. Voor het laatste nieuws kijkt u op onze website
www.onderdeplatanen.nl of like onze Facebook pagina.

Graag tot ziens bij restaurant 'Onder de Platanen',
Genieweg 50, 1981 LN, Velsen-Zuid.
Telefoon: 023-539 6059.


Evenemententeller

nader bericht

Dokter W. Nijestraat 34 - 2064 XC Spaarndam - info@ondernemersspaarndam.nl